Fő támogatónk:
14 év 133,7 millió Ft támogatás 328 intézménynek

Fő támogatónk

A CORWELL Kft. 1991-ben alakult és napjainkban is 100%-ban hazai tulajdonban lévő vállalkozás. Az elmúlt 30 évben cégünk mindvégig kitartott kereskedő Partnerei mellett és ez természetesen így lesz ezután is. Ennek érdekében fejlesztjük szervezetünket, eszközeinket és szolgáltatásainkat.

Küldetésünk, hogy kizárólag viszonteladók részére értékesítjük termékeinket, szolgáltatásainkat, hozzásegítve ezzel viszonteladó partnereinket ahhoz, hogy végfelhasználó vevőik részére az általuk elvárt, sőt azt meghaladó színvonalú szolgáltatást nyújthassanak.

Vállalatunk mára Magyarország piacvezető nagykereskedésévé nőtte ki magát szakterületén és ezzel párhuzamosan növelni kívánja kereskedelmi tevékenységét Közép- és Kelet-Európában, ahol szintén meghatározó piaci szereplővé kíván válni. 

Eredményorientált gazdasági tevékenységet folytatunk, miközben nem tévesztjük szem elől az olyan alapvető emberi értékeket, mint az egyenesség, kiszámíthatóság, embertársaink tisztelete. Napi munkánk elválaszthatatlan részét képezi társadalmi, jogi és piaci környezetünk, valamint munkatársaink megbecsülése. A kölcsönös előnyökre való törekvés partnereinkkel, a társadalmi szerepvállalás és a környezettudatosság elemi része mindennapi tevékenységünknek.

Amikor 2010-ben a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány bejegyzésre került, az alapítóknak, Bartucz Györgynek és Wittmann Róbertnek egy régóta dédelgetett álma vált valóra, amelyet a CORWELL dolgozói is egységes csapatként támogatnak.

Az Alapítvány létrehozásával kifejezésre került az az egyszerű, de értékadó gondolat, ami a felelős, üzleti magatartásunkat fejezi ki: „Számunkra a társadalmi szerepvállalás arról szól, hogy mit tegyünk, és nem azt, hogy mit kellene tennünk!”

A „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány alapgondolata az volt, hogy a VICTORIA irodaszerek népszerűségét nemes cél érdekében is felhasználjuk.

 

Az Alapítvány célja: „A köz érdekében álló, gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.”

A CORWELL, mint márkatulajdonos, azt vállalta, hogy a VICTORIA márkájú papíráruk, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok legtöbbjének értékesítése után egy meghatározott összeget átutal a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számlájára. Ez a termékenként különböző összeg a VICTORIA termékeket tartalmazó katalógusokban az adott termék mellett kerül feltüntetésre.

Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor. Az, hogy mely kórház, intézmény részére mit vásárol az Alapítvány, valamint az, hogy milyen szempontok alapján döntött az adott intézmény támogatása mellett, minden esetben, az országos sajtóban, illetve az Alapítvány honlapján is közzétételre kerül.

Az Alapítvány létrejötte óta több mint 117 millió forint összeggel támogatott gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket.

Az irodaszerek vásárlásából befolyó összeg mellett az Alapítvány a személyi jövedelemadó 1%-ával és egyéni felajánlásokkal is támogatható.

Az Alapítványról, a megvalósult támogatásokról és pályázati felhívásokról az Alapítvány honlapján olvashat a www.victoriaagyermekekert.hu címen, tevékenységét pedig a www.facebook.com/vagyalapitvany oldalon követheti.

Bízunk abban, hogy támogatásunkkal sok gyermek életét könnyítjük, segítjük egészséges fejlődésüket és boldogabbá tesszük mindennapjaikat! Szeretnénk, hogy Partnereink közreműködésével folyamatosan hasonló eredményekről számolhassunk be.

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a VICTORIA termékek vásárlásával ön is hozzájárul az Alapítványunk célkitűzéseinek megvalósításához, és ön is vallja, hogy „Jobb adni, mint kapni!”

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon,
 ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.

Hogyan segíthetek?

A befizetett adója egy százalékáról rendelkező nyilatkozatában jelölje meg Alapítványunkat, mint támogatott intézményt!

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány adószáma: 18022933-1-13

Vásároljon VICTORIA irodaszert, melyek értékesítéséből befolyó bevétel meghatározott részét az Alapítvány kapja!

Adományozzon tetszőleges összeget Alapítványunknak, melyről igazolást állítunk ki, hogy adókedvezményét érvényesíthesse!

Számlaszámunk: 12001008 - 01778979 – 00100007