Fő támogatónk:
14 év 133,7 millió Ft támogatás 328 intézménynek
Küldetésünk
VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány

A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájának fejlesztése.

A Victoria irodaszer márka tulajdonosaként eddig is részt vállaltunk egy jobb, élhetőbb környezet kialakításában természetbarát és újra feldolgozott termékek forgalmazásával, valamint a helyben gyártott irodaszerek előnyben részesítésével. Talán ennek is köszönhető a márka ismertsége és közkedveltsége a magyar piacon.

Most azonban a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány létrehozásával minden eddiginél nagyobb lehetőség kínálkozik arra, hogy hozzájáruljunk a környezetünkben élők egy jól körülhatárolható csoportjának boldogulásához, életminőségének javításához.

Feltett szándékunk, hogy a Victoria termékek népszerűségét felhasználva segítséget nyújtunk sok-sok rászoruló gyermek testi-lelki egészségének visszaadásához.

Ezúton is tisztelettel megköszönjük, hogy a Victoria termékek használatával Ön is hozzájárul alapítványunk célkitűzéseinek megvalósításához.

Wittmann Róbert és Bartucz György
alapítók

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon,
 ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.

Hogyan segíthetek?

A befizetett adója egy százalékáról rendelkező nyilatkozatában jelölje meg Alapítványunkat, mint támogatott intézményt!

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány adószáma: 18022933-1-13

Vásároljon VICTORIA irodaszert, melyek értékesítéséből befolyó bevétel meghatározott részét az Alapítvány kapja!

Adományozzon tetszőleges összeget Alapítványunknak, melyről igazolást állítunk ki, hogy adókedvezményét érvényesíthesse!

Számlaszámunk: 12001008 - 01778979 – 00100007